1. gamen
  2. HP VICTUS 15-fb0950nd

HP VICTUS 15-fb0950nd voor gaming

5/5

Als je gaming serieus neemt heb je ook een een goede set-up nodig met kwalitatief goede producten, waaronder een uitstekende gaming laptop of gaming pc. Misschien is deze HP VICTUS 15-fb0950nd wel geschikt voor jou, draaiende op een AMD Ryzen 5 processor en een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart chipset. Ontdek nog meer specificaties op deze pagina.

Specificaties HP VICTUS 15-fb0950nd

Processor

AMD Ryzen 5

Intern werkgeheugen

8 GB

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce GTX 1650

Besturingssysteem

Windows

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Omschrijving van de HP VICTUS 15-fb0950nd

Speel al je favoriete games op de HP Victus 15-fb0950nd laptop met een groot 15 inch scherm. Met deze laptop kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende gaming modi en kun je de prestaties van de laptop in de gaten houden met behulp van de gratis te downloaden OMEN Gaming Hub. Dankzij de krachtige NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart kun je games zoals League of Legends, Minecraft en Fortnite spelen op de hoogste instellingen en genieten van een geweldige visuele ervaring. Naast gaming is deze laptop ook perfect voor het bewerken van foto's in Photoshop. Met de AMD Ryzen 5 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen kun je zonder enige problemen foto's bewerken en genieten van een soepele en snelle ervaring. Bovendien is deze laptop ook een duurzame keuze, omdat hij gemaakt is van gerecycled materiaal voor de speakerbehuizing en het toetsenbord. Als je graag 's avonds speelt, hoef je je geen zorgen te maken. Deze laptop heeft een wit verlicht toetsenbord, zodat je in stijl verder kunt gamen, zelfs in het donker. Kortom, de HP Victus 15-fb0950nd is geschikt voor verschillende activiteiten, zoals internetten, e-mailen, tekstverwerken, films en series kijken, en natuurlijk gamen. Het is een krachtige laptop die aan al je behoeften voldoet en je een geweldige gebruikerservaring biedt.

Pluspunten
  • Met de videokaart NVIDIA GeForce GTX 1650 kun je games zoals League of Legends en Fortnite spelen op de hoogste instellingen. Wissel snel tussen verschillende gamemodi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub. Met de verlichte toetsen heb je zelfs bij weinig licht geen moeite om de bediening van je game onder de knie te krijgen.

Minpunten
  • Sluit altijd de oplader aan tijdens het gamen, anders behaal je minder goede prestaties en raakt de batterij binnen enkele uren leeg. Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Veelgestelde vragen over de HP VICTUS 15-fb0950nd

De HP VICTUS 15-fb0950nd draait op een Windows. 

De HP VICTUS 15-fb0950nd is gemaakt van solide en stevig Kunststof, Metaal.

De HP VICTUS 15-fb0950nd is leverbaar in het Zwart. Om te kijken of er meerdere kleuren beschikbaar zijn klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de pagina van de webwinkel.

De HP VICTUS 15-fb0950nd heeft een NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart chipset. Heel belangrijk bij het gamen.

De HP VICTUS 15-fb0950nd heeft een totale opslagcapaciteit van 512 GB.

De HP VICTUS 15-fb0950nd heeft 8 GB intern werkgeheugen.

De HP VICTUS 15-fb0950nd heeft een AMD Ryzen 5 processor ingebouwd.