1. streamen
  2. Despicable Me

Despicable Me streamen (Online Kijken)

Despicable Me blijft een populaire Film in 2024. Als je graag de film Despicable Me (2010) eenvoudig online wilt bekijken vanuit je huis, dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel leggen we uit waar je Despicable Me kunt streamen.

Inhoud

Eenvoudig Despicable Me kijken via streaming

Het bekijken van Despicable Me via streaming is een handige optie. Door deze Film te streamen, hoef je deze niet te downloaden. Het enige wat je nodig hebt, is een werkende internetverbinding en een mobiel apparaat, tablet of computer. Er zijn diverse streamingdiensten beschikbaar, zowel betaalde als gratis opties. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden! Vaak kun je beginnen met een gratis proefperiode bij een betaalde streamingdienst om te zien of het bevalt.

Informatie over de Film

Hieronder vind je verschillende details over de Film  Despicable Me.

Titel

Despicable Me

Genre

Animation, Adventure, Comedy, Crime, Family, Sci-Fi

Jaar

2010

Speeltijd

1 uur en 35 minuten

Taal

Engels, Russisch, Oekraïens

Regisseurs

Pierre Coffin, Chris Renaud

Cast

Steve Carell, Russell Brand, Will Arnett

Waar Despicable Me online bekijken?

Despicable Me is uitgekomen in 2010 en kun je streamen op verschillende streamingdiensten. Bekijk hier een aantal verschillende opties:

Pathé Thuis

Disney+

Netflix

Ziggo On Demand

Videoland

Amazon Prime Video

HBO Max

SkyShowtime

Waar kun je Despicable Me online bekijken?

Despicable Me, uitgebracht in 2010, is beschikbaar om te streamen op diverse streamingdiensten. Hier zijn enkele opties:

Bekijk hieronder de trailer van Despicable Me!

Bekijk de Despicable Me trailer hieronder!

Vragen over Despicable Me

Despicable Me is voor het eerst uitgebracht in 2010.

De leeftijdsclassificatie van Despicable Me wordt weergegeven in de oudersgids.

Despicable Me valt onder de genres Animation, Adventure, Comedy, Crime, Family, Sci-Fi.

De speelduur van Despicable Me is onbekend.

Despicable Me wordt gesproken in het Engels, Russisch, Oekraïens.

Andere films of series: